Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Nieuwegein

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Nieuwegein

Het lage strakke gebouw van het crematorium in Nieuwegein ligt in een natuurrijke omgeving. Het straalt rust en ruimte uit. Er is een ontvangstruimte en een familiekamer. Zo kan de naaste familie even apart tot zichzelf komen voor de plechtigheid. Deze vindt plaats in de ruime aula van het crematorium in Nieuwegein, die uit te breiden is met de aangrenzende ruimte waar de plechtigheid op schermen te volgen is. De ruimte is veelhoekig en het bijzondere dak met een apart lichtvenster geeft het een speciale sfeer. Licht en strak, maar sfeervol.

Vleugel, orgel, cd’s of internet in Crematorium Nieuwegein

Naast de mogelijkheid om muziek af te spelen, staan er in de aula van het crematorium in Nieuwegein ook een vleugel en een orgel waar live muziek op vertolkt kan worden. Er kunnen beelden vertoond worden, en de plechtigheid is zelfs op afstand te volgen via internet (streaming). Uiteraard is dit iets wat u vooraf moet bespreken, dan kan uw uitvaartleider voor u een inlogcode zorgen. Voor zowel de muziek als de foto’s geldt dat het uiterlijk een dag voordien moet worden aangeleverd.

Een uitvaart regelen in Nieuwegein?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Nieuwegein. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumnieuwegein.nl

Persoonlijk afscheid in Crematorium Nieuwegein

Dit in 2011 geheel gerenoveerde crematorium biedt nu ook de gelegenheid aan de naaste familie om de overledene na de plechtigheid te begeleiden tot in de crematieruimte en bij de invoer aanwezig te zijn. Dit is een mogelijkheid waar niet iedereen gebruik van maakt. Na de crematie krijgt u na een maand bericht dat u de as kunt komen halen. Dan kunt u ook bespreken wat uw ideeën zijn over de asbestemming. Het crematorium in Nieuwegein beschikt over een columbarium waar de as kan worden bijgezet.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Ede:
Crematorium Nieuwegein
Structuurbaan 1
3439 MA Nieuwegein
Crematie in Ede vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven