Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Meppel

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Meppel

Passend bij de hedendaagse wensen zijn alle faciliteiten aanwezig in het crematorium in Meppel. Kleuren kunnen met het licht worden aangepast naar keuze. Beelden van de overledene kunnen worden geprojecteerd op de wand tijdens de plechtigheid. Moderne audiomiddelen zijn beschikbaar. De grote aula van het crematorium in Meppel geeft ruimte aan wel 250 belangstellenden, waarvan er 150 kunnen zitten. Mocht er toch een kleiner gezelschap zijn, kan de ruimte daarop aangepast worden met behulp van gordijnen. Voor een intieme plechtigheid kan ook de familiekamer gebruikt worden, als er maximaal 25 personen zijn. Ook hier zijn de nodige faciliteiten. Zo kan voor elk afscheid een ambiance op maat gerealiseerd worden bij het crematorium in Meppel.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van crematorium yardenhuis Reestborgh in Meppel

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Meppel zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Een uitvaart regelen in Meppel?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Meppel. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminmeppel.nl

Eigen rituelen van het crematorium in Meppel

Een mooi afscheid in een daarvoor passende ruimte, waarin alle rituelen die de overledene goed gedenken georganiseerd kunnen worden in het crematorium van Meppel. Indrukwekkend als bijvoorbeeld in de aula de kist na de dienst kan wegglijden in een aparte ruimte. De gordijnen gaan dan langzaam open en de kist rijdt automatisch naar een sfeervol verlichte ruimte. Natuurlijk kan de kist ook blijven staan zodat iedereen nog even langs de kist kan lopen voor een laatste groet. Alles gebeurt naar uw wens bij het crematorium in Meppel.

Ruimte en rust in Crematorium Meppel

Het crematorium in Meppel biedt ruimte en rust. Een plechtigheid zal hoe dan ook emoties oproepen. Het kan heel prettig zijn die naderhand met elkaar te delen. Wat alle belangstellenden gemeen hebben is dat ze de overledene hebben gekend, ieder op zijn of haar eigen manier. Deze herinneringen en verhalen kunnen helpen bij het verwerken van het verlies. Ze zullen in elk geval weer nieuwe, mooie herinneringen vormen. Het crematorium in Meppel heeft in elk geval de ruimte om dat in alle rust te kunnen doen, met een hapje en een drankje zo u wilt. Ook een groot en ruim terras kan hiervoor gebruikt worden.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Ede:
Crematorium Meppel
Edison 1
7942 DE Meppel
Crematie in Ede vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven