Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Eindhoven

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium in Eindhoven

Het crematorium in Eindhoven beschikt over verschillende ruimtes waar nabestaanden en belangstellenden gebruik van kunnen maken tijdens de uitvaart. In de familiekamers kunnen de naaste familieleden nog even samenkomen voordat de uitvaart begint. Afhankelijk van het aantal genodigden kunt u kiezen voor de grote aula of de kleine van het crematorium in Eindhoven. De kleine aula geeft door de plaatsing van de stoelen in een kring om de kist een heel intiem gevoel. De kleurrijke glas-in-loodramen van het crematorium in Eindhoven laten het licht op een bijzondere manier naar binnen vallen.

Bespreek uw wensen voor een crematie in Eindhoven

De crematieplechtigheid kan met behulp van muziek en beeld heel persoonlijk gemaakt worden. Afgewisseld met enkele sprekers eventueel, misschien zelfs live-muziek, alles is bespreekbaar. Er is veel mogelijk in het crematorium in Eindhoven. Onze pakketten geven u daar een goed beeld van. Bespreek uw wensen met uw uitvaartleider en u weet vooraf wat de kosten zullen zijn. Een maand na de crematie zal het crematorium in Eindhoven contact met u opnemen om u te helpen bij de keuze van de asbestemming.

Een uitvaart regelen in Eindhoven?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Eindhoven. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7538 of mail naar info@crematoriumineindhoven.nl

Ruimte in crematorium Eindhoven

In beide aula’s van het crematorium in Eindhoven is het kleurgebruik heel sprekend. Ook de koffiekamers zijn fris gekleurd en warm door het gebruik van hout. Alle ruimtes waarover het crematorium in Eindhoven beschikt, hebben een eigen sfeer. Natuurlijk is de reden waarom u gebruik maakt van deze ruimtes verdrietig, toch kan de manier waarop u het afscheid vorm geeft troost bieden. Gezamenlijk het leven herdenken van een dierbare in een ambiance die daarbij goed past, kan prettig zijn. En of u daarbij de behoefte voelt aan koffie, thee of liever een glaasje wijn, is aan u. Wij regelen voor u wat u wilt in het crematorium in Eindhoven.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Eindhoven

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Eindhoven voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op 085 019 7538

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Ede:
Crematorium Eindhoven
Anthony Fokkerweg 150
5651 GZ Eindhoven
Crematie in Ede vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven