Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Domstede

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Utrecht: Domstede

Dit Crematorium in Utrecht ligt direct naast afrit 7 van de A2. Crematorium en uitvaartcentrum Domstede is een eigentijds, bijzonder licht en open gebouw. Grote glaswanden bieden veel lichtinval en direct zicht op de parkachtige omgeving. Binnen zorgen de kleurrijke en huiselijke aspecten van het interieur voor een mooie plek om een naaste te gedenken. Hoe verdrietig een afscheid ook is, een passende omgeving helpt om oude herinneringen op te halen en nieuwe te maken.

Groot of klein gezelschap in Crematorium Utrecht

Een sfeervolle ronde aula biedt plaats aan 165 gasten die kunnen plaatsnemen op comfortabele banken, 250 personen kunnen daarnaast nog staan. De audiovisuele middelen zijn modern en de vleugel is goed gestemd. Er zijn drie camera’s die indien gewenst de ceremonie kunnen opnemen, zodat deze ook naderhand kan worden teruggekeken.  Mocht een intiem afscheid beter passen, dan kan in Crematorium Utrecht gebruik gemaakt worden van de huiskamer, die naar wens kan worden ingedeeld. Ook hier is een goede muziekinstallatie en een groot beeldscherm voor beelden van de overledene.

Mooie gesprekken na afloop in Crematorium Utrecht

Crematorium Domstede heeft twee koffiekamers en een lounge. Deze zijn apart te gebruiken, maar kunnen ook tot een ruimte worden getransformeerd voor groepen tot wel 300 mensen. Elke ruimte heeft een glaswand, met een eigen terras. Wat betreft de catering is heel veel mogelijk. Wat voor u belangrijk is om het afscheid persoonlijk en passend te maken kunt u bespreken. Zet al uw wensen op een rijtje en samen met een uitvaartbegeleider van Uitvaart24 zult u een mooi afscheid realiseren. Transparant en open, net als het gebouw van Crematorium Utrecht, Domstede.

Uitvaartcentrum Domstede in Crematorium Utrecht

Als een dierbare komt te overlijden moeten er veel keuzes gemaakt worden. Een daarvan is waar de overledene blijft in de periode tot aan de uitvaart. In Crematorium Utrecht is de mogelijkheid om een 24-uurs kamer te reserveren waar u uw naaste kunt bezoeken wanneer u wilt, ook kunt u kiezen voor een bezoek op afspraak in een familiekamer.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op info@crematoriuminutrecht.nl of bel 085-0160614.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Ede:
Crematorium Domstede
Proostwetering 8
3543 AE Utrecht
Crematie in Ede vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven