Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Apeldoorn

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium vlakbij Apeldoorn

In de lichte, ruime aula kunnen 125 personen zitten, anderen kunnen staan. Eventueel kan de ontvangsthal bij de ruimte getrokken worden. Met alle recent vernieuwde faciliteiten komt beeld en geluid goed tot zijn recht. Naast deze sfeervolle aula beschikt het crematorium in Apeldoorn ook over een apart paviljoen. In dit bijzondere gebouw met veel ramen en ronde vormen kan met een gezelschap van zo’n 55 personen een uniek afscheid gerealiseerd worden.

Muziek, woorden en beelden in crematorium Apeldoorn

Een mooi, passend afscheid wordt vaak begeleid door muziek. Daarbij kunnen sprekers hun herinneringen met u delen en een vaak treffend beeld scheppen van de overledene. Zo is het mogelijk om in het crematorium in Apeldoorn foto’s of bewegende beelden te illustreren. Het leven van een dierbare wordt zo weer voor iedereen helder, waarmee eigenlijk opnieuw een mooie herinnering wordt gerealiseerd. De ervaring leert dat dat helpt bij de verwerking van het verlies.

Een uitvaart regelen in Apeldoorn?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Apeldoorn. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7483 of mail naar info@crematoriuminapeldoorn.nl

Consumpties en condoleances in crematorium Apeldoorn

Na de plechtigheid is er vaak de behoefte om al de opgeroepen emoties met elkaar te delen en na te praten. Bij het crematorium in Apeldoorn is hier alle gelegenheid voor. Niet alleen qua mooie ruimtes, maar ook qua catering. Wat er in het pakket naar uw keuze inbegrepen is, kunt u bij onze pakketten bekijken. U kunt daar altijd het een en ander op aanpassen. Alles is bespreekbaar. Uitvaart24 helpt u graag om het afscheid in alle facetten vlekkeloos verloopt tegen vooraf duidelijke kosten. Een mooi afscheid in het crematorium in Apeldoorn is ook een mooie blijvende herinnering.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van crematorium Apeldoorn

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Apeldoorn zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op 085 019 7483

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Ede:
Crematorium Apeldoorn
Engelanderholt 95
7339 BX Apeldoorn
Crematie in Ede vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven